Meld je aan voor de support-zoeker

Mijn Leven 2.0 zoekt psychologen, coaches en cursussen

De support-zoeker biedt een overzicht van psychologen, coaches en cursussen die helpen bij prettig leven met een ziekte of lichamelijke beperking. De komende tijd wordt de support-zoeker uitgebreid met het aanbod van de hele provincie Utrecht en met laagdrempelige psychosociale support in de vorm van yoga en mindfullness trainingen.

Veel mensen met een ziekte of lichamelijke beperking hebben behoefte aan steun bij het vormgeven van hun leven. Maar wat blijkt, het vinden van laagdrempelige psychosociale hulp met de juiste expertise is best ingewikkeld. De support-zoeker biedt een overzicht van deze hulp en hulpverleners. Je kan door het aanbod scrollen of op basis van 4 criteria passende hulp selecteren. We matchen zo vraag en aanbod en dat is heel handig als je op zoek bent naar iemand met kennis en ervaring met ziekte of beperking!

Meld hulp en steun aan
De support-zoeker bestaat al een paar jaar voor de gemeenten Zeist, Amersfoort en Soest. Dankzij een subsidie van Handicap.nl breiden we de komende tijd uit naar de hele provincie Utrecht. Ook gaan we yoga en mindfullness trainingen met een aanbod voor mensen met ziekte of lichamelijke beperking toevoegen. Opname in de support-zoeker is gratis.

Dus:
🌱 Ben jij als hulpverlener actief in de provincie Utrecht en heb je expertise en een psychosociaal aanbod voor mensen met een ziekte of lichamelijke beperking?

🌱 Of ken je een coach, psycholoog of (online) cursus die echt niet mag missen in de support-zoeker?

Laat het ons weten door je aan te melden of te mailen naar info@mijnleventweepuntnul.nl.