alicevindtleuk

Een lekker leesbaar tijdschrift speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking

Support Magazine gaat over leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking. Maar het is meer dan een tijdschrift. Via de website, nieuwsbrief en Facebookpagina blijf je op de hoogte van ontwikkelingen variërend van de toegankelijkheid in de Efteling tot de nieuwste snufjes op het gebied van rolstoelen.

Alice: #vindikleuk

omdat het tijdschrift lekker weg leest. Ouderwets bladeren is in deze digitale tijd ook wel weer eens fijn. Bekende en onbekende Nederlanders vertellen hun verhaal. Het gaat over zelfredzaamheid, de nieuwste technieken op het gebied van rolstoelen, fietsen, auto’s  en protheses. Maar er staat bijvoorbeeld ook een verhaal in over een man in een rolstoel die een wolkenkrabber in Hongkong beklimt voor een goed doel.

De verhalen van anderen kunnen je inspireren om te bepalen wat jij belangrijk vindt en dit toe te passen in je leven. Het is wel veel gericht op hulpmiddelen. Voor mij persoonlijk voegt dit weinig toe, maar Ingrid van wie ik dit tijdschrift kreeg, gaf aan dat dit juist de reden is dat zij geabonneerd is. Ze is benieuwd naar de nieuwste snufjes op het gebied van rolstoelen.

Het is een gezellig en lekker leesblaar tijdschrift speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking. Via de website, nieuwsbrief en Facebookpagina vind je soortgelijke verhalen en informatie. Ook deze zien er mooi, goed en actueel uit.

Bekijk het tijdschrift

 

Support Magazine