#alicevindtleuk

Trainingen die helpen om je "nieuwe" leven met een beperking op te pakken

Rehab Academy verzorgt op maat gemaakte trainingen voor mensen met een beperking. Hun motto is: Wanneer meedoen niet meer vanzelfsprekend is, kan je het wel leren. Ze gaan er vanuit dat je eigen thuissituatie en sociale context de beste leerschool bieden. Tijdens hun trainingsprogramma geef je zelf aan waar je aan wilt werken. Dit kan gaan over dagelijkse dingen maar ook over bijvoorbeeld sport, reizen, werk, je relatie of zelfvertrouwen. Je gaat samen met anderen aan de slag en verlegt je eigen grenzen daar waar ze je beperken. Je leert eigen nieuwe oplossingen vinden. Ook voor iemand uit je directe omgeving is ruimte binnen de trainingen. Voor hen ziet het leven er immers ook anders uit.

Alice: #vindikleuk

omdat ik denk dat mee (blijven) doen, begint bij het zelf ontdekken wat je wilt en nodig hebt om dat te bereiken. Meedoen bereik je niet alleen door de omgeving aan te passen en voorzieningen te verstrekken. Onder begeleiding een training volgen kan denk ik ook nieuwe inzichten geven. Je merkt dan misschien dat je grenzen anders liggen dan je dacht.

Destijds heb ik in mijn eentje de zoektocht gedaan naar wat ik allemaal nog (wel) kan. Daar heb ik best lang over gedaan, maar het is me wel gelukt. Inderdaad door echt te zoeken en te proberen. Vallen en opstaan. Wat hulp en/of uitdagingen waren welkom geweest. Wellicht had ik dan eerder en makkelijker mijn doel(en) bereikt. Rehab Academy biedt dit.

Er zit vaak meer in jezelf dan dat je zelf denkt!

 

Bekijk de website

Ben je benieuwd of dit iets voor jou kan zijn? Bekijk de website en informeer per mail of telefonisch naar de mogelijkheden.